Josep Heredero i Julieta Tudurí, guanyadors dels X premis del Rotary Club Palma Juníper Serra

Premis Juníper Serra del Rotary Club Palma Juníper Serra al millor expedient acadèmic – Foto: A.Costa/UIB

Aquests premis es lliuren als estudiants de la UIB que han realitzat un intercanvi internacional i que han aconseguit un expedient acadèmic excel·lent

Ha tingut lloc, per desè any consecutiu, el lliurament dels premis Juníper Serra organitzats per la Universitat de les Illes Balears a través del Servei de Relacions Internacionals i en col·laboració amb el Rotary Club Palma Juníper Serra. L’objectiu és estimular i premiar la internacionalització, l’experiència acadèmica i la interculturalitat, així com l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris.

Els guardonats d’aquesta edició han estat Josep Heredero Pinya, del doble grau d’Administració d’Empreses i de Dret, que va dur a terme la mobilitat a Suècia, a la Universitat Halmstad, premiat amb 1.000 euros per un intercanvi anual, i Julieta Tudurí Chais, del grau de Turisme, que va dur a terme la mobilitat a Finlàndia, a la Universitat de Lapònia, premiada amb 500 euros per un intercanvi semestral.

Els alumnes han agraït a l’organització l’oportunitat de gaudir de l’experiència de l’intercanvi internacional i animen els altres estudiants de la Universitat a participar-hi.

Han intervingut a l’acte el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora d’Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez; el president del Rotary Club Palma Juníper Serra durant el curs acadèmic 2018-19, senyor Rafael Cortès; l’actual president del Rotary Club Palma Juníper Serra, senyor Marcelino Minaya; i la tècnica del Servei de Relacions Internacionals senyora Isabel Espina. També han assistit a l’acte el vicedegà de la Facultat d’Economia i Empresa doctor José María Carretero; el degà de la Facultat de Turisme, doctor Bartolomé Deyà; i la vicedegana de la Facultat de Turisme doctora Rebeca del Carmen Méndez.