Nota de agradecimiento de la UIB

Benvolgut / Benvolguda,El motiu d’aquest escrit és agrair-vos en nom del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB la vostra participació a la segona edició de l’activitat La UIB Oberta de Pinte en Ample. Mercadet de comerç just, entitats socials i artesania local, que es va desenvolupar els dies 11 i 12 de desembre a les instal·lacions de l’estació de metro de la UIB, amb la qual hem volgut promoure el consum responsable en aquestes dates tan assenyalades i oferir un espai de dinamització i d’acostament a la tasca, els valors i la missió de les entitats socials de les Illes en el context actual.

Tant a la nostra web com a Facebook (Ocds de la UIB) trobareu un recull de tot el que s’ha fet durant aquests dos dies, que esperam que serà del vostre interès. De cara a properes accions, tindrem en compte els vostres suggeriments. Aprofitam l’ocasió per recordar-vos que aviat tindreu a la vostra disposició el nou portal de voluntariat universitari.

Us desitjam unes bones festes de Nadal.

Rebeu una salutació cordial.

L’equip del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat

Cra. de Valldemossa, Km 7.5
07122 Palma (Illes Balears)
Tel.+34 971 17 27 03
Fax.+34 971 25 95 77

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.