El Rotary Club Palma Junípero Serra i la UIB, lliuren els guardons als alumnes guanyadors dels Premis de Recerca i Divulgació Juníper Serra

(Nota informativa UIB: http://comunicacio.uib.es/actualitat/arxiu/?contentId=177923)

El senyor Antoni Salas, president del Rotary Club Palma Junípero Serra, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, lliuren els guardons als alumnes guanyadors dels Premis de Recerca i Divulgació Juníper Serra. Es concedeixen un primer premi i tres accèssits als quatre millors treballs presentats per estudiants de la UIB sobre la figura de Juníper Serra.

El primer premi s’atorga al treball El ideario de Fray Junípero Serra, dels alumnes María Teresa Naranjo i J. Conrado Garau, de tercer d’Història. El jurat destaca la divulgació de la figura de Juníper Serra, l’actualització respecte de les idees i el pensament del personatge i el seu entorn.

El primer accèssit és per al treball La defensa de les costes de Califòrnia. Presidis i missions, de les alumnes Bel Munar i Catalina Neus Llull, estudiants d’Història. El jurat destaca d’aquest treball l’innovador plantejament que li han conferit les alumnes. El segon i tercer accèssits són per als treballs La presencia española en la costa norteamericana del Pacífico (1767-1795), de l’alumne Joan Camps, de cinquè d’Història, i Descobrint Juníper Serra, de Margalida Maria Bonafè, de quart d’Història, respectivament.

Els Premis de Recerca i Divulgació Juníper Serra els convoca el Rotary Club Palma Junípero Serra amb la col·laboració del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB.

Dia: dijous, 1 de juliol de 2010
Hora: 19 hores
Lloc: Rectorat, Son Lledó,
campus universitari, Palma