rss

Concierto Fundación Nazaret

Benvolguts amics,

la Fundació Natzaret te com a fi fonamental l’acollida de menors que han patit maltracte o abús de qualsevol tipus, i per tant no poden viure amb la seva familia biològica.

Aquestes persones, estan amb nosaltres des d’el seu ingrés, que potser desde els 3 fins als 21 anys, que son les etapes en processos que tenim estructurats a la nostra Insitució per atendre les necessitats materials, fisiques, cognitives i afectives que tenim establertes.

Com és de suposar, aquests infants i joves els hi toca viure moments durs, i el temps de Nadal no és un epoca de l’any que s’afronti amb massa alegria per les connotacions que tenen en si mateixes dites Festes, en un to familiar.

Per tot això, vos volem sol.licitar la vostra col.laboració amb la  vostra assistència al concert que es durà a terme el proper dissabte dia 25 de desembre a les 20.30 h a l’Esglèsia d’Alaró.

Intervendrà el grup muscial «4 Llunes»  que contarà amb la col.laboració d’un grup d’infants de la pròpia Fundació Natzaret.

Aquest concert benèfic te varis objectius:

– Recaptar fons per la Fundació, per poder reinvertir en els nins en unes Festes de Nadal 2010 el més dignes possibles.

– Donar a conèixer a la nostra societat més propera la realitat d’aquests menors.

– Fer protagonistes per un vespre a  aquestes persones habitualment ignorades, de manera que una representació d’aquests nins i joves participaran activament en el concert amb el grup 4 Llunes.

Vos demanam que faceu extensiva aquesta convidada al màxim de persones que vos sigui possible.

Demanam com a donatiu 10,00 € l’entrada que podeu adquirir a les nostres oficines Av. Joan Miró, 101 de Palma, de 09.00 h a 16.30 h. (Te. 971730606, Srª. Antonia Pozas), o bé a l’estany de na Joana Pol d’Alaró o a la papereria S’Estel d’Alaró.  .

Agraint la  vostra bona disposició, aprofitem  per saludar- vos ben cordialment.

Guillem Cladera Coll
Director de la Fundació Natzaret
Tel. 971730606
Fax. 971284147
gcladera@fundacionatzaret.org
www.fundacionatzaret.org

Persona de contacto: pjllaneras

La reserva no está disponible para este evento.

414 queries. 0,743 seconds.